Ilmoittautuminen yhtiökokoukseen

Kokouspäivä ja -aika 13.4.2023 klo 14.00
Kokouspaikka Tapahtumatila Eliel
Osoite Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

Kokoukseen ilmoittautuneiden vastaanottaminen ja äänestyslippujen jakaminen aloitetaan klo 13.00.

Oikeus osallistua kokoukseen on osakkeenomistajalla, joka on yhtiökokouksen täsmäytyspäivänä 30.3.2023 rekisteröitynä yhtiön osakasluetteloon. Yhtiön osakkeenomistajat ja näiden asiamiehet voivat osallistua kokoukseen ja käyttää osakkeenomistajan oikeuksiaan vain osallistumalla yhtiökokoukseen kokouspaikalla tai etäyhteyden välityksellä.

Ilmoittautuminen on avoinna 4.4.2023 kello 16.00 asti. Kysymyksiä voi esittää 30.3.2023 kello 23.59 asti.

Osakkeenomistajien on mahdollista osallistua yhtiökokoukseen virtuaalisesti etäyhteydellä. Tämä edellyttää tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Yhtiön tai yhteisön edustajan tulee myös tunnistautua palveluun omilla henkilökohtaisilla pankkitunnuksillaan. Tämän jälkeen edustaja pääsee ilmoittamaan, mitä yhtiötä tai yhteisöä hän edustaa.

Virtuaalikokouksessa osakas näkee ja kuulee kokouksesta lähetettävän videokuvan, voi esittää kysymyksiä kirjallisesti ja osallistua äänestyksiin. Mahdolliset katkokset julkisissa tietoliikenneyhteyksissä tai laitteiden yhteensopivuusongelmat voivat estää kokoukseen osallistumisen virtuaalisesti.

Ilmoittautumisessa kerättäviä tietoja käytetään ainoastaan kokouksen osallistumisoikeuden varmistamiseen ja käytännön järjestelyiden hoitamiseen. Tietoja säilytetään enintään yhden vuoden ajan kokouksen päättymisestä.

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä kerrotaan Taaleri Oyj:n tietosuojaselosteessa

Jatka